Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Codename Gummy Bears: Το επόμενο παιχνίδι της Bungie έρχεται με Unreal Engine

*
Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη σε αχαρτογράφητα νερά σχετικά με τις κυκλοφορίες της Bungie, αλλά το επόμενο project της με το Codename Gummy Bears αρχίζει να εμφανίζεται ξανά στην επικαιρότητα. Σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας TheGamePost, ο τίτλος θα ανήκει στην κατηγορία των PvP games, θα έχει στοιχεία άλλων παιχνιδιών από διαφορετικά είδη και αναπτύσσεται με την Unreal Engine. Τα αποκαλυπτήρια για το εν λόγω project έγιναν για πρώτη φορά νωρίτερα μέσα στη χρονιά και αυτό θα είναι το τρίτο IP της Bungie μετά τα Destiny και Marathon. Η ομάδα του PlayStation (πλέον) θα δουλέψει πάνω στο νέο της live service game και θα του προσφέρει στοιχεία όπως competitive PvP Team vs. Team, ισομετρικό gameplay και ποικιλία χαρακτήρων και περιγράφεται ως κάτι εντελώς διαφορετικό από το Destiny. Το στούντιο προσλαμβάνει για το νέο του project εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, ενώ το 2022 είχε καταχωρήσει κάποιες νέες πατέντες για ένα εικονικό χειριστήριο που εμφανίζεται σε οθόνες αφής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*